Salarisadministratie uitbesteden

Als ondernemer met personeel betaalt u doorgaans iedere maand salarissen, loonheffingen en pensioenpremies, waardoor salarisadministratie uitbesteden een aantrekkelijke optie is. Voor de meeste bedrijven blijft dit immers de grootste maandelijkse uitgave. Het is daarom essentieel dat de berekening van de salarissen nauwkeurig gebeurt. Voor werkgevers is deze taak echter zeer tijdrovend en kan het, door alle bijkomende zaken en wetgeving, ook lastig zijn om het overzicht te bewaren. Besteed uw salarisadministratie daarom uit aan de specialisten van Accountantskantoor Hoff.

De specialisten van Accountantskantoor Hoff begrijpen dat u zich het liefst wilt focussen op uw core business en niet altijd de juiste expertise of software in huis heeft. Laat de salarisadministratie daarom over aan Accountantskantoor Hoff. Al 25 jaar lang is ons salarisadministratiekantoor in Hoorn een betrouwbare partner waar u uw salarisadministratie kunt uitbesteden.

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden?

Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden en bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of lees onze blog over de vraag "Salarisadministratie zelf doen of uitbesteden?". Dankzij de veelzijdigheid van onze diensten kunnen we uw volledige administratie uit handen nemen.

0229 - 280 090 Mail ons

De service van salarisadministratiekantoor Accountantskantoor Hoff

Schakelt u onze deskundigen in? Dan profiteert u altijd van de volgende voordelen:

 • Dag en nacht toegang tot uw eigen portaal
 • Altijd direct inzicht in uw salarisadministratie
 • Digitale salarisverwerking en archief
 • Support van onze medewerkers op afstand
 • Vaste, lage tarieven
 • Specialisten met jarenlange ervaring met salarisadministratiesoftware

Salarisadministratie via Exact Online

Van het versturen van de maandelijkse salarisspecificaties en de jaaropgave voor werknemers tot periodieke en cumulatieve overzichten die u als ondernemer nodig heeft: Hoff verwerkt uw volledige salarisadministratie. De salarisadministratie en de verwerking hiervan neemt elke maand weer veel tijd in beslag, waardoor u veel baat heeft bij de expertise van onze deskundigen.
We bieden hierbij de mogelijkheid om de salarisafrekeningen aan uw werknemers aan te bieden in een persoonlijk online salarispostvak via Exact Online. Dat is overzichtelijk voor de werknemer, efficiënt voor u én beter voor het milieu. Salarisadministratie via Exact Online biedt u als werkgever grote voordelen, zoals:

 • Integratie met uw huidige boekhouding via Exact Online
 • Alle informatie in één oogopslag met uw eigen salariscockpit
 • Inzichtelijke loonkosten per periode
 • Eenvoudig bijhouden van belangrijke gebeurtenissen zoals jubileums en verjaardagen

 

Linda Goedhart

"Wist u dat u via ons salarisadministratiekantoor de salarisafrekeningen aan uw werknemers kunt aanbieden via een persoonlijk online salarispostvak? Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden."

Onze salarisadministratie software

Sinds 2020 maken we gebruik van gespecialiseerde bedrijfssoftware van Exact. Salarisadministratie via Exact Online stelt u in staat eenvoudig, automatisch en overzichtelijk de loonadministratie te regelen. Via het digitale kantoor heeft u snel toegang tot de salariscockpit en salarisstroken en raadpleegt u eenvoudig rapportages. Via de salariscockpit heeft u eenvoudig toegang tot alle informatie omtrent werknemers binnen u organisatie:

 • Verjongingsprocessen
 • Belangrijke gebeurtenissen: jubileums en verjaardagen
 • Loonkosten per periode en per werknemer
 • Type arbeidscontracten: contractduur en aantal contracten
 • Geslacht en leeftijd werknemers
 • Recente cao-wijzigingen
 • Verlofdata

Maakt u al gebruik van Exact Online voor uw financiële administratie? Dan profiteert u van extra voordelen en integreert u de salarisverwerking zeer eenvoudig in de bestaande boekhouding. Het handmatig inboeken van loonjournaalpost is hierdoor verleden tijd. Bovendien hebben werknemers gemakkelijk inzicht in hun salarisstroken, jaaropgave en verdere informatie via een medewerkersportaal. Regel uw salarisadministratie via Exact Online en profiteer van vele voordelen:

 • Scherpe en vaste prijs per werknemer en periode
 • Salariscockpit: overzicht van alle benodigde informatie zoals loonkosten, arbeidscontracten en nog veel meer
 • Tijdbesparend
 • Overzichtelijk werknemersportaal via app of webbrowser
 • Eenvoudige integratie voor huidige Exact Online gebruikers
 • Mogelijk om verlof- en verzuimregistratie bij te houden

Heeft u vragen over de salarisadministratie via Exact Online of bent u benieuwd naar de prijzen van onze salarisadministratie software? Neem dan contact op met een van onze deskundigen en ontvang een vrijblijvende prijsindicatie op maat.

Vrijvlijvende prijsindicatie

Advies op locatie

Omdat Accountantskantoor Hoff 25 jaar ervaring en specialistische kennis in huis heeft, bent u bij ons verzekerd van administratieve diensten tegen een fijne prijs. Heeft u behoefte aan ondersteuning op locatie? Onze ervaren medewerkers komen graag bij u langs om de nodige bijstand te verlenen.

Een zorg minder dankzij de uitbesteding van uw loonadministratie

Loonadministratie gaat gepaard met een grote hoeveelheid wet- en regelgeving. Wordt de loonverwerking verkeerd uitgevoerd, dan kan een onderneming een forse boete krijgen. Dankzij Accountantskantoor Hoff hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van loonadministratie en volgen alle wetswijzigingen en regelgeving op het gebied van loonverwerking op de voet. Zo weet u zeker dat uw salarisadministratie zeer nauwkeurig wordt uitgevoerd.

Digitaal inzicht in uw salarisadministratie

Een van de grootste voordelen van uw salarisadministratie uitbesteden bij Accountantskantoor Hoff is dat u digitaal inzicht krijgt op de administratie. Loonstroken worden digitaal naar werknemers verstuurd, de salarisadministratie wordt geïntegreerd in de financiële administratie en ook het verlof en verzuimregistratie wordt digitaal geregeld.

Salarisadministratie uitbesteden bij ons kantoor in Hoorn

Onze medewerkers beschikken over kennis van en ervaring met diverse, uiteenlopende branches en CAO’s. Hierdoor bieden we ondernemers in alle branches ondersteuning aan op het gebied van salarisadministratie. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Accountantskantoor Hoff B.V.

De Oude Veiling 12
1689 AA ZWAAG (Gem. Hoorn)
Tel: 0229 - 280 090

Contact opnemen met Accountantskantoor Hoff

Bent u op zoek naar een salarisadministratiekantoor dat met u meedenkt? Besteed uw salarisadministratie dan uit aan Accountantskantoor Hoff. We vertellen u graag over de mogelijkheden. Plan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in met een van onze accountants of adviseurs.

Afspraak maken 0229 - 280 090

Veelgestelde vragen

Wat kost salarisadministratie uitbesteden?

Iedere organisatie is uniek en daarom ontvangt u altijd een vrijblijvende prijsindicatie op maat, geheel op basis van uw wensen. Zo zijn de uiteindelijke kosten voor salarisadministratie uitbesteden onder meer afhankelijk van het aantal werknemers binnen uw organisatie en andere specifieke wensen. We hanteren vaste scherpe prijzen.

Waarom salarisadministratie uitbesteden?

Salarisadministratie uitbesteden bespaart u veel tijd en kosten, want u hoeft de bijbehorende wet- en regelgeving niet te kennen en u hoeft hier ook geen personeel voor aan te nemen. De wet- en regelgeving verandert constant en het kost veel tijd om uw kennis up-to-date te houden. Bovendien geef je de verantwoordelijkheid uit handen en verklein je de kans op fouten of boetes.