Bedrijfsadvies: raad en daad

De adviseurs van Accountantskantoor Hoff bieden u ondersteuning op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Ook staan wij u bij tijdens het starten van een onderneming, de keuze voor een ondernemingsvorm of bedrijfsoverdracht. We helpen u graag met het prettig runnen van uw bedrijf en samen met u halen wij het best mogelijke resultaat voor uw onderneming.

Wilt u meer weten? Kom gerust en vrijblijvend eens langs op ons kantoor in Hoorn. We lichten onze dienstverlening en mogelijkheden graag persoonlijk toe.

Adresgegevens

De Oude Veiling 12
1689 AA ZWAAG (Gem. Hoorn)
Tel: 0229 280 090

Contactgegevens

T: 0229 280 090
M: info@hoffaccountants.nl

Bedrijfsoverdracht

Of u nu een bedrijf wilt kopen, fuseren of uw eigen bedrijf wilt verkopen; een overdracht heeft ingrijpende gevolgen. De overdracht van een onderneming is een complex en uitdagend proces waarbij - naast diverse financiële, juridische en fiscale aspecten - ook veel emoties zijn betrokken. Het is immers niet eenvoudig om een onderneming over te dragen waar veel tijd, passie en energie in is gestoken.

Accountantskantoor Hoff verzorgt daarom voor u de zakelijke kant, maar wij vergeten ook de emotionele kant niet. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om tijdens het overdrachtsproces aan uw zijde te staan. Wij bieden u ondersteuning bij aspecten zoals acquisitiestrategie, het uitstippelen van de totale overdracht en het maken van een waardeanalyse. Daarnaast zorgen wij ervoor dat zowel de overdragende partij als de overnemende partij met een goed gevoel de overdracht ingaat.

Herstructurering

In bepaalde gevallen kan het verstandig zijn om de rechtsvorm van uw onderneming aan te passen. Herstructurering vindt vaak plaats om de onderneming klaar te stomen voor de bedrijfsopvolger of de voor de volgende generatie. Ook bij het beperken van aansprakelijkheidsrisico’s bij aankoop van vastgoed wordt er gebruik gemaakt van herstructurering. Vaak wordt er dan een holdingstructuur opgezet. Wij adviseren u graag welke ondernemingsvorm het beste bij uw bedrijf past.

Tijdens een herstructurering staan de accountants en bedrijfsadviseurs van Accountantskantoor Hoff voor u klaar. Het herstructureren van uw onderneming kan een aanzienlijke impact hebben op uw onderneming. Samen met u zorgen wij ervoor dat de structuur van uw onderneming daarop is voorbereid.

Accountantskantoor Hoff kan u bij dit intensieve traject volledig begeleiden. We stellen onze jarenlange ervaring aan u ter beschikking en bedienen u graag van advies, waarbij fiscaal alle mogelijkheden worden onderzocht. Door goed te luisteren naar uw wensen en doelen, zijn wij in staat u eerlijke en professionele bedrijfsadviezen te geven, die aansluiten bij uw toekomst en die van uw onderneming.

Cees Hoff

- "Veel ondernemers richten zich met hun vragen allereerst tot hun accountant. Dat tekent het vertrouwen dat zij in de accountant stellen. De pijlers van ons beroep stralen we blijkbaar goed uit."

Opzetten van een onderneming en de keuze van ondernemingsvorm

Als nieuwe ondernemer krijgt u te maken met veel onbekende en onvoorziene aspecten van het ondernemen. Het is daarom verstandig om op voorhand goed voorbereid te zijn. Zo dient u een ondernemingsplan op te stellen met daarin uw ambities en doelstellingen. Ook moet de keuze van rechtsvorm van de onderneming gemaakt worden en aanmelding bij de Kamer van Koophandel (KVK) en Belastingdienst worden geregeld. Onze accountants en bedrijfsadviseurs geven u graag bedrijfsadvies en ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes om ervoor te zorgen dat u een goede start maakt.

Ook op financieel gebied is het verstandig om goed voorbereid te zijn. Door de financiële kant van uw startende onderneming inzichtelijk te maken, ontstaat er een helder beeld van de haalbaarheid van uw onderneming. Een overzichtelijke begroting en een verwachting van het resultaat geven zowel u als mogelijke kredietverstrekkers inzicht in uw plannen. Deze financiële onderbouwing is bovendien vaak de basis voor banken om een eventuele financiering te verstrekken.

Laat u voor een goede start tijdig bijstaan door de accountants en bedrijfsadviseurs van Accountantskantoor Hoff. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op, via 0229 280 090.

Investerings- en financieringsvraagstukken

Een optimale bedrijfsvoering is essentieel voor uw onderneming. De financiering van uw onderneming is hierbij een doorlopend aandachtspunt. Alleen met een goed financieel management kan uw onderneming optimaal presteren. Voor al uw investerings- en financieringenvraagstukken kunt u terecht bij de specialisten van Accountantskantoor Hoff. Wij geven u gericht antwoord op al uw vragen en helpen u bij het maken van investerings- of uitbreidingsplannen. Wij bieden u de passende adviezen met betrekking tot potentiële investeringen of financieringsvragen en beoordelen de haalbaarheid. Naar aanleiding van uw financiële positie bieden wij u een toekomstperspectief en geven wij u aanbevelingen over investeringen.

U heeft uw ondernemersdoelen; onze specialisten zorgen voor een adequate onderbouwing. De accountants van Accountantskantoor Hoff zijn uw professionele partner en helpen u bij het maken van de juiste beslissingen. Wij analyseren voor u de knelpunten en bieden u doeltreffende oplossingen.

Bedrijfsadvies van Accountantskantoor Hoff

Geen enkele onderneming groeit zonder de juiste inzet, toewijding en kennis. Accountantskantoor Hoff biedt u de mogelijkheid om te groeien. Door middel van concrete begeleiding en bedrijfsadviezen helpen wij om het maximale rendement uit uw onderneming te halen.

Wilt u bedrijfsadvies voor uw onderneming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Adresgegevens

De Oude Veiling 12
1689 AA ZWAAG (Gem. Hoorn)
Tel: 0229 280 090

Contactgegevens

T: 0229 280 090
M: info@hoffaccountants.nl