Branches

Met onze specialistische branchekennis zijn we al jarenlang de partner van vele organisaties in uiteenlopende sectoren. Onze accountants verbinden hun brede financiële ervaringen met uw financiële of fiscale vraagstuk, waardoor we lange termijn waarde voor de organisatie creëren. Bekijk hieronder de branches waar we veel in actief zijn of neem contact op voor meer informatie via telefoonnummer 0229 – 280 090.

Transport

Als transportondernemer is het van levensbelang om inzicht te houden in uw financiële situatie, met name nu er veel veranderingen gaande zijn in de gehele sector. Voor accountancy en bedrijfsadvies in de transportsector is Accountantskantoor Hoff de aangewezen specialist. We hebben verstand van zaken over het aanvragen of verlengen van uw NIWO eurovergunning, cao en verschillende soorten beloningen voor chauffeurs. U heeft aan Accountantskantoor Hoff een actief betrokken partner die uw transportbedrijf op veel terreinen vooruit helpt.

Detailhandel

Wijzigingen in de detailhandel vragen in bepaalde gevallen om een andere organisatorische of fiscale benadering. Onze accountants en adviseurs weten wat er in uw markt speelt en ondersteunen en adviseren u op het gebied van onder andere (loon)administratie en rapportages. Voor startende ondernemers bieden we startersbegeleiding, waarbij we ondersteunen met onder meer het opstellen van het ondernemingsplan, belastingadvies en de financiële administratie.

Horeca & recreatie

Om horeca- en recreatieondernemers optimaal van dienst te zijn nemen we graag alle administratieve werkzaamheden uit handen. We verzorgen alle gewenste administratie, volledig of deels. Het is wel een vereiste dat u werkt met een kassasysteem dat voldoet aan het keurmerk ‘Betrouwbaar Afekensysteem’. Met ons online klantenportaal heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. Door onze brede kennis van vele boekhoudpakketten sluiten onze diensten bovendien ook naadloos aan op bestaande constructies. We hebben ervaring met onder meer Visma, Exact en Snelstart.

Dienstverlening

Bent u eigenaar van een reclamebureau, uitzendbureau, ICT-dienstverleningsbedrijf of andere organisatie in de sector dienstverlening? In uw sector onderscheiden we een aantal specifieke kansen. Flexibilisering en transparantie spelen hierin een sleutelrol. Onze specialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring omtrent de sector dienstverlening en helpen u graag bepalen welke factoren belangrijk zijn voor uw onderneming. We nemen u graag alle zorg uit handen op het gebied van accountancy en administratie.

Landbouw & tuinbouw

Vanwege de soms internationale focus van de land- en tuinbouwsectoren en de vele innovatiewerkzaamheden, vragen de organisaties in deze sectoren specialistische ondersteuning. De dynamiek van de Nederlandse wetgeving zorgt ervoor dat we continu op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, zodat we onze cliënten optimaal van dienst zijn. We adviseren en ondersteunen onder meer bij fiscale zaken en ondernemersfaciliteiten.

Bouw

Door de groei van de bouwsector en de toename van het aantal bouwprojecten vragen ondernemers op andere wijze advies en ondersteuning dan een aantal jaren geleden. Door alle ontwikkelingen op de voet te volgen weten we altijd alle financiële, fiscale en bedrijfseconomische steun te bieden die nodig is. Daarnaast behoren ook investerings- en financieringsvraagstukken binnen deze sector tot ons vakgebied.

Start-ups & scale-ups

Een start-up heeft een innovatief product of concept. De plannen en groei van een start- of scale-up gaan vaak zo snel, dat de financiële- en fiscale inrichting van de organisatie uit het oog wordt verloren. Accountantskantoor Hoff heeft veel ervaring met het adviseren van begeleiden van start- en scale-ups. We kennen de uitdagingen in de beginfase van een bedrijf als geen ander en zijn u graag van dienst op het gebied van fiscale advisering en het opstellen van jaarrekeningen en overige cijfers.

Garagebedrijven

Het garage- en automobielbedrijf heeft doorgaans met ingewikkelde wet- en regelgeving te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de globalisatieregeling, waar veel autobedrijven nogal eens geld laten liggen. Accountantskantoor Hoff denkt met u mee, zowel in operationeel als financieel opzicht. Veel garagebedrijven hebben de weg naar ons reeds gevonden. Met onze kennis van de branche geven we u onder andere periodiek inzicht in uw cijfers, zodat u tijdig bij kunt sturen.

Overige branches

Naast de hierboven genoemde branches zijn we ook actief in vele andere sectoren. We adviseren en ondersteunen graag bij alle accountancyvraagstukken om u optimaal te informeren over kansen en mogelijkheden voor uw onderneming. Maak een afspraak bij ons op kantoor en laat u vrijblijvend informeren. U bereikt ons via telefoonnummer 0229 – 280 090 en via e-mailadres info@accountantskantoorhoff.nl.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs of accountants in Hoorn.