Branches

Met onze specialistische branchekennis zijn we al jarenlang de partner van vele organisaties in uiteenlopende sectoren. Onze accountants verbinden hun brede financiële ervaringen met uw financiële of fiscale vraagstuk, waardoor we lange termijn waarde voor de organisatie creëren. Bekijk hieronder de branches waar we veel in actief zijn of neem contact op voor meer informatie via telefoonnummer 0229 - 280 090.

Vastgoed

Door de vastgoedmarkt op de voet te volgen adviseren en ondersteunen we onze cliënten op het gebied van accountancy en administratie waar het nodig is. Fiscale vraagstukken, organisatorische dilemma’s en het opstellen van jaarrekeningen en managementrapportages behoren tot onze kerncompetenties. Daarnaast zijn onze accountants ook zeer ervaren op het gebied van begrotingen, prognoses en belastingaangiftes en -controles.

Detailhandel

Wijzigingen in de detailhandel vragen in bepaalde gevallen om een andere organisatorische of fiscale benadering. Onze accountants en adviseurs weten wat er in uw markt speelt en ondersteunen en adviseren u op het gebied van onder andere (loon)administratie en rapportages. Voor startende ondernemers bieden we startersbegeleiding, waarbij we ondersteunen met onder meer het opstellen van het ondernemingsplan, belastingadvies en de financiële administratie.

Horeca

Om horecaondernemers optimaal van dienst te zijn nemen we graag alle administratieve werkzaamheden uit handen. We verzorgen alle gewenste administratie, volledig of deels. Met ons online klantenportaal heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens. Door onze brede kennis van vele boekhoudpakketten sluiten onze diensten bovendien ook naadloos aan op bestaande constructies. We hebben ervaring met onder meer Visma, Exact en Snelstart.

Gezondheidszorg

In de gezondheidszorg, voor maatschappelijke instanties en de non-profit sector hebben we specialistische kennis in huis om alles voor wat betreft de administratie uit handen te nemen. Onze accountants hebben bijvoorbeeld veel ervaring met het adviseren en ondersteunen bij fiscale zaken en het opstellen van jaarrekeningen en begrotingen. Met onze AA-certificering bent u verzekerd van financieel maatwerk.

Landbouw

Vanwege de soms internationale focus van de landbouwsector en de vele innovatiewerkzaamheden, vragen de organisaties in deze sector specialistische ondersteuning. De dynamiek van de Nederlandse wetgeving zorgt ervoor dat we continu op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen, zodat we onze cliënten optimaal van dienst zijn. We adviseren en ondersteunen onder meer bij fiscale zaken en ondernemersfaciliteiten.

Bouw

Door de groei van de bouwsector en de toename van het aantal bouwprojecten vragen ondernemers op andere wijze advies en ondersteuning dan een aantal jaren geleden. Door alle ontwikkelingen op de voet te volgen weten we altijd alle financiële, fiscale en bedrijfseconomische steun te bieden die nodig is. Daarnaast behoren ook investerings- en financieringsvraagstukken binnen deze sector tot ons vakgebied.

Franchise

Door de grote investeringen die ondernemers in hun onderneming doen is het in bepaalde situaties voordelig om de administratie en fiscale zaken uit handen te laten nemen. Voorbeelden hiervan zijn het opstellen van jaarrekeningen, tussentijdse cijfers en managementrapportages. Daarnaast ondersteunen we ook bij begrotingen en prognoses en bieden we startersbegeleiding aan.

Familiebedrijven

Om objectiviteit te garanderen ondersteunen onze accountants en adviseurs onder meer bij fiscale en organisatorische vraagstukken. We houden rekening met eventuele privéaansprakelijkheid en geven deskundig advies om risico’s te minimaliseren. We zijn transparant en communiceren duidelijk, zodat beslissingen niet geleid worden door emoties. Daarnaast behoren ook herstructureringen en bedrijfsoverdrachten tot onze specialisatie.

Overige branches

Naast de hierboven genoemde branches zijn we ook actief in vele andere sectoren. We adviseren en ondersteunen graag bij alle accountancyvraagstukken om u optimaal te informeren over kansen en mogelijkheden voor uw onderneming. Maak een afspraak bij ons op kantoor en laat u vrijblijvend informeren. U bereikt ons via telefoonnummer 0229 - 280 090 en via e-mailadres info@accountantskantoorhoff.nl.