Jan Hoff

Op 20-jarige leeftijd begon in mijn carrière als assistent-accountant. Ik ben gestart in de controlepraktijk en een paar jaar later bij mijn vader in het bedrijf gestapt om te gaan werken in de samenstelpraktijk. Vanaf het begin combineerde ik werken en leren en dat heeft me ver gebracht en veel ervaring opgeleverd. Eerst werkte ik als assistent en later heb ik het kantoor van mijn vader overgenomen.

Als AA-accountant en RB-belastingadviseur met een passie voor cijfers en een betrokken houding bij mijn klanten, ben ik altijd op zoek naar de beste oplossingen. Snel reageren en doelgericht handelen. Ik geloof dat een goede relatie met mijn klanten essentieel is voor succesvol financieel advies. Ik sta mijn klanten bij in hun financiële beslissingen en kan dit desgewenst presenteren in een persoonlijk financieel plan.

Naast mijn werk als AA-accountant, vind je me vaak op de hardlooproutes in de buurt. Hardlopen is mijn uitlaatklep, mijn moment om nieuwe energie op te doen.

Benieuwd hoe ik uw financiële doelen kan ondersteunen? Laten we een kop koffie drinken en bespreken hoe ik uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

J.E.C. (Jan) Hoff AA RB

Mail mij

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak nu een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van onze adviseurs of accountants in Hoorn.