Nieuw klantportaal

We zijn verheugd om jullie te informeren over ons gloednieuwe klantportaal. Het klantportaal van HIX (voorheen SecureLogin) is een geavanceerd platform dat is ontworpen om jullie interactie met ons kantoor soepeler en efficiënter te maken. Bij Accountantskantoor Hoff geloven we in het gebruik van moderne technologie om onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen, en ons nieuwe klantenportaal is daar een uitstekend voorbeeld van. Hiermee kunnen we jou snel voorzien van de juiste informatie en kun je met een paar klikken op de knop jouw aangifte bekijken, indien gevraagd goedkeuren en direct betalen via iDEAL (op dit moment kun je alleen de omzetbelasting en loonbelasting met iDEAL betalen).

Hoe werkt het?
Sommige aangiftes vereisen jouw goedkeuring, andere ontvang je alleen ter informatie. In beide gevallen ontvang je hiervan een mail.

Indien de aangifte ter informatie wordt verzonden, zie je in de mail direct of je geld terug krijgt of moet betalen. Indien je moet omzetbelasting of loonheffingen moet betalen, dan kun je dat direct vanuit de mail met één klik op de knop doen met iDEAL.

V
ereist de aangifte jouw goedkeuring, dan ontvang je twee e-mails. De eerste is om de aangifte goed te keuren en in de tweede staat alle informatie die je nodig hebt om je belasting te betalen.

Om de aangifte te kunnen bekijken, ontvang je, na het klikken op de link in de email, een SMS code waarmee je veilig en makkelijk kunt inloggen.

Vragen?
Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat natuurlijk graag.

17-01-2024

Terug